Автоматичен Апарат за измерване на кръвно налягане Microlife BP А2 Basic

  • 121,00лв.

  • Наличност :В наличност
  • Производител : MICROLIFE
  • Код на продукта : MLIFE2


Тагове: апарат, кръвно, налягане


Microlife BP A2 Basic  11 години гаранция

Високото кръвно налягане и предсърдното мъждене са основни рискови фактори за мозъчен инсулт, което прави наблюдението им ключов момент за здравето на човек.

Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане - надежден медицински уред за измерване на кръвно налягане над лакътя. Лесен за използване, точен и подходящ за домашни условия. Разработен в сътрудничество с лекари, а клиничните изпитания доказват високата му точност. Патентованата PAD технология (Pulse Arrhythmia Detection) засича аритмия по време на измерване на артериалното налягане и предупреждава за това със специален символ на дисплея. Единичното проявление на аритмия не е основание за притеснение. Ако при ежедневни измервания, символът се появява повече от три пъти през седмицата, препоръчваме да потърсите кардиолог. Измерването с апарата не заменя кардиологичен преглед, но позволява да се открие сърдечна аритмия в ранен стадий.

! Продуктът не може да се използва като средство за диагностициране или лечение. Ако имате или предполагате, че имате медицински проблем моля консултирайте се с Вашият лекар.

-УДОБЕН автоматичен апарат
-Измерва артериално налягане и сърдечен пулс
-Притежава патентована PAD технология, която открива сърдечна аритмия по време на измерване на кръвното налягане и предупреждава за това със звуков сигнал и специален символ на дисплея-Индикатор за неправилно поставен маншет-"Сфетофар" - цветно представяне на измерените стойности
-Индикатор за движение на ръката при измерване
-Памет от 30 измервания с дата и час
-Код при грешка
-Автоматично изключване
-Индикация за изтощаване на батерията
-Осцилометричен метод на измерване
-Подходящ за ежедневен контрол на кръвно налягане.

-презареждащи батерии

-клас А/А за точност на измерването


Напишете коментар

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Captcha