ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР ЗА УХО БРАУН IRT6520

Sale
ИНФРАЧЕРВЕН ТЕРМОМЕТЪР ЗА УХО БРАУН IRT6520
  • 119,90лв. 124,99лв.
  • Наличност :Не е в Наличност
  • Производител : BBraun
  • Код на продукта : BBRAUNIRT6520


Тагове: температура, деца, термометър,


BRAUN Digital ThermoScan® IRT6520

Термометърът за ухо на Braun ThermoScan® е показан за периодично измерване и мониториране на човешката телесна температура за хора на всякаква възраст. Той е предназначен само за домашна употреба. Употребата на IRT 6520 заедно с функцията Age Precision® не е предназначена да послужи като заместител на консултация с Вашия лекар.
За да избегнете неточни измервания, винаги използвайте този термометър със закрепена нова, чиста хигиенна капачка. Ако термометърът инцидентно се използва без закрепена хигиенна капачка, почистете лещата (вижте раздел «Грижа и почистване»). Дръжте хигиенните капачки далеч от достъп на деца. Този термометър е показан само за домашна употреба. Този продукт не е предназначен за диагностициране на каквото и да било заболяване, а е полезен инструмент за скрининг за температура. Употребата на този термометър не е предназначен да послужи като заместител на консултация с Вашия лекар. Функцията Age Precision не е предназначена за недоносени бебета или бебета, които са малки за гестационната възраст. Функцията Age Precision за оценка на повишената температура не е предназначена за интерпретация на хипотермични температури. Не оставяйте деца под 12-годишна възраст да измерват температурата си без наблюдение. Не модифицирайте този уред без разрешение от производителя. Родителите/настойниците трябва да се свържат с педиатъра при забелязване на какъвто и да било необичаен признак(признаци) или симптом(и). Например дете, което показва раздразнителност, повръщане, диария, дехидратация, гърч, промени в апетита или активността, дори при липса на повишена температура, или което има ниска температура, може да трябва да получи медицинско внимание. Състоянието на деца, които са на антибиотици, аналгетици или антипиретици, не бива да се оценява само по отчетените температури при определяне на тежестта на заболяването им. Повишаването на температурата, показано от функцията Age Precision, може да е сигнал за сериозно заболяване, особено при възрастни, които са стари, нестабилни, имат отслабена имунна система, или новородени и бебета.

Моля, потърсете веднага професионален съвет, когато има повишаване на температурата и ако измервате температурата при: • новородени и бебета под 3 месеца (консултирайте се веднага с Вашия лекар, ако температурата надвиши 37,4 °C или 99,4 °F) • пациенти на възраст над 60 години • пациенти със захарен диабет или отслабнала имунна система (напр. HIV положителни, на противоракова химиотерапия, хронично имуносупресивно лечение, спленектомия) • пациенти на легло (напр. пациенти на хосписи, с инсулт, хронично заболяване, параплегия, възстановяване след хирургична намеса) • пациент след трансплантация (напр. черен дроб, сърце, бял дроб, бъбрек) Повишената температура може да бъде притъпена или дори да липсва при пациенти в старческа възраст. Този термометър съдържа малки части, които могат да бъдат погълнати или да създадат риск от задавяне при деца. Винаги дръжте термометъра далеч от достъп на деца. Age Precision® с цветово-кодиран дисплей Само за IRT 6520 Клинично проучване показва, че дефиницията за повишена температура се промяна при израстването на новородените до деца и на децата до възрастни1 . Цветово кодираният дисплей Age Precision на Braun елиминира гадаенето при интерпретиране на температурата за цялото семейство. Просто използвайте бутона Age Precision, за да изберете правилната настройка за възрастта, измерете температура и цветово кодираният дисплей ще светне в зелено, жълто или червено, за да Ви помогне да разберете отчитаната температура.