СкинАктив Ретинол + NAG комплекс 30мл / Retinol + NAG Complex 30ml

Sale
СкинАктив Ретинол + NAG комплекс 30мл /  Retinol + NAG Complex 30ml
  • 133,40лв. 146,90лв.
  • Наличност :В наличност
  • Производител : NeoStrata
  • Код на продукта : NSSA9


Тагове: неострата, лице, ретинол


АКТИВНА ГРИЖА

Skin Active NeoStrata Retinol + NAG Complex 30ml 

Ретинолът - най-натуралната и чиста форма на витамин А е тайната на младата кожа. Абсорбира се в дълбоките и слоеве и я подмладява отвътре навън. Високо ефективен за фотоувредена кожа, стимулира производството на колаген в резултат на което намалява бръчките, променя Ph на кожата повлиява проявите на акне. Капсулирането осигурява активиране на Ретинол само при контакт с кожата и така се осигурява нужната за максимален ефект концентрация.

Неоглюкозамин - комбинация от глюкоза и аминокиселината глутамин. С възрастта организмът губи способността си да произвежда достатъчно глюкозамин и това се отразява на състоянието на кожата. НеоГлюкозамин - в кремове за лице нежно ексфолира кожата, стимулира обновяването на клетките, ускорява възстановителните процеси, има противовъзпалително действие, стимулира синтеза на белтъци /колаген/, подпомага зарастването на рани.

Най-новият продукт от серията, действа синергично с чистият ретинол за подобряване на обема и еластичността на кожата. Чист ретинол 0,5% в инкапсулирана формула с постепенно освобождаване повишава ефикасността и поносимостта, а патентованият Neoglucosamine подсилва ефекта като придава обем и плътност на кожата. Леката гелообразна консистенция е без парфюми, без парабени, без минерални масла.

Витамин Е - мастноразтворим, защитава кожните клетки от окисляване, усилва клетъчните стени което води до възстановяване елстичността на кожата и се забавят процесите на стареене. Ускорява регенерацията и намалява риска от поява на белези след акне и други кожни проблеми.

Нанася се един до два пъти седмично.Резултати : симптомите на фотоувредената кожа са подобрени след 4 седмици. 100% от участниците в контролен тест са отбелязали видимо изглаждане на релефа, минимализиране на бръчките, изсветляване на пигментациите, подобряване на еластичността. 90% са докладвали висока поносимост без раздразнения.

Състав :

- 2,5% инкапсулиран ретинол

- 0,5% чист ретинол

- 4% Неоглюкозамин

- витамин Е, фотостабилизатори


Напишете коментар

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Captcha